Frissítve

2022.06.25. 14:39

A méhek nem élték túl a dévaványai tüzet

A tűzoltók eloltották a lángokat, jelenleg az utómunkálatokat végzik Dévaványa külterületén, ahol tizenöt hektáron égett a legelő.

Fotó: Tóth Nikolett

Mintegy két hektáron égett a legelő Dévaványa külterületén. A tűz állatokat is veszélyeztetett. Szeghalomról, Békéscsabáról, Mezőberényből érkeztek hivatásos tűzoltók a helyszínre, négy vízsugárral és kéziszerszámokkal körülhatárolták a lángokat. A mezőtúri hivatásos tűzoltók is kiérkeztek a területre, valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is az esethez tart.

Frissítve:

A tűzoltók eloltották a lángokat, jelenleg az utómunkálatokat végzik Dévaványa külterületén, ahol tizenöt hektáron égett a legelő. A tűz méheket és kaptárakat is veszélyeztetett, a méhek nem élték túl a tüzet. Szeghalomról, Békéscsabáról, Mezőberényből és Mezőtúrról érkeztek hivatásos tűzoltók a helyszínre, a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett végezték az oltási munkálatokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában