Közlekedés

2022.06.27. 07:04

Megváltozott a forgalmi rend Gyulán

Hétfőn elkezdődött a Tiborc utca Várkert és Nagyváradi út közötti szakaszának aszfaltozása Gyulán – tájékoztatott Facebook oldalán dr. Görgényi Ernő, a város polgármestere.

P. G.

Forrás: Dr Görgényi Ernő/Facebook

Ennek kapcsán arra kérte a közlekedőket, hogy hétfőtől szerdáig amennyiben lehetséges kerüljék el a Vár utcát, a Pomucz tábornok utcát és a Tiborc utcát.

Kitért arra, hogy a három napig tartó munkálatok során többször is változni fog a környéken a forgalmi rend, ezért érdemes figyelni a kihelyezett táblákat. Az aszfaltozási munkálatokat három ütemben végzik el.

Az első ütem során, hétfőn a Vár utca a Nagyváradi úttól a Tiborc utca–Akácos utca kereszteződéséig egyirányú lesz, az Akácos utca irányába lehet majd közlekedni. A nap folyamán lesz egy nagyjából három órás időszak, amikor az útszakaszra nem lehet majd behajtani. A Gábor Áron utcából a Nagyváradi út irányába tartó forgalmat a Galamb utca felé terelik el. A Várkertből ki lehet majd hajtani jobbra, az Akácos utca irányába.

A második ütem kedden következik. A Vár utca a Nagyváradi úttól a Tiborc utca–Akácos utca kereszteződéséig egyirányú lesz, az Akácos utca irányába lehet majd közlekedni. A Vár utcát és a Galamb utcát összekötő utcák (Várzug, Eminescu, Galamb utca Vadász kocsma előtti szakasza), valamint a Gábor Áron utca zsákutca lesz a Vár utca irányába. A Pomucz tábornok utcát lezárják.

A harmadik ütem szerdán várható

A Vár utca a Nagyváradi úttól a Tiborc utca–Akácos utca kereszteződéséig mindkét irányba használható lesz.

Két csomópont kézi aszfaltozását végzik el, amelyek nagyjából 2 óra időtartamra le lesznek zárva a nap folyamán. Ez a Vár utca–Eminescu utca sarka, valamint a Gábor Áron utca–Tiborc utca–Galamb utca csomópontja lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában