Visszatekintő

2022.06.27. 09:39

Elítélték a diákokat fogdosó oktatót, a csabai volt Szalay-kúria pedig gazdát cserél

Ismét megnéztük a számokat. Mutatjuk, hogy melyek voltak a 26. héten a legolvasottabb cikkek.

Elaludt és átszakította a szalagkorlátot a 47-esen egy sofőr autójával. A baleset Hódmezővásárhely és Orosháza között történt a 47-es főúton Sóshalom magasságában szombaton.

Rájár a rúd a megyei gazdákra, lassan már csak emlékeikből ismerik az esőt. Elkeserítő képet mutat a határ, a gabonák féltermést sem hoznak, a kukorica levelei száradnak. Közben a Dunántúlon normálisak a csapadékviszonyok,  arrafelé május végén, június elején jelentős mennyiségű eső esett, így még van nedvesség a talajban. Ezáltal sokkal jobbak a hozamok. Közben egyre többen a jégkármérséklő (Jéger) rendszert teszik felelőssé, hogy nem kap mértékadó esőt a megye. Mindezt az agrárkamaránál cáfolták.

Orosháza adott otthont szerdán a rendőrségi szakmai közlekedési versenynek, melyet tizenkettedik alkalommal szerveztek meg az előző héten.

Vezetés közben simogatta az egyik diák mellét és nemi szervét, illetve egy másik tanulót pedig szerelmével üldözte az az autósoktató, akit a minap nem jogerősen elítéltek a Békéscsabai Járásbíróságon.

Értékesíti az önkormányzat az Andrássy út 38. szám alatti ingatlant, a volt Szalay-kúriát, amely korábban úttörőházként és óvodaként is működött – döntöttek a közelmúltban a pénzügyi bizottság ülésén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában