Hetven nap elzárás

2022.07.04. 07:11

Egy délelőtt kétszer is leállították az ittas sofőrt Tótkomlóson

Hiába állították elő a rendőrök ittas vezetés miatt, újra volán mögé ült egy férfi. A második alkalommal is megszondáztatták, és ismét pozitívat jelzett a szonda.

L. B.

Illusztráció: Shutterstock

Hetven nap elzárásra ítélték és három évre eltiltották a járművezetéstől – az Orosházi Járásbíróságon minap tartott előkészítő ülésen, az ügyészség vádirata alapján – azt a 60 éves törökszentmiklósi férfit, aki ugyanazon a napon kétszer is ittasan vezetett Tótkomlóson.

A vádlott egy februári napon sok szeszesitalt gurított le, majd autóba ült és Tótkomlóson közlekedett, amikor a járőrök intézkedtek vele szemben. A szonda pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra hiteles vizsgálatra.

A vádlott az intézkedés után újra beült a kocsiba Tótkomlóson, és azzal a Fő utca irányából a Zrínyi utcára ment, amikor a járőrök ismét elkapták. A szonda megint pozitívat jelzett, ezért újra előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra.

A férfi mindkét alkalommal súlyos fokú alkoholos befolyásoltság alatt állva vezetett, ráadásul úgy, hogy nem is rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában