Kék hírek

2022.08.18. 10:09

Békéscsabán fogták el a kábítószer-birtoklással gyanúsított budapesti férfit

Baleset Csorváson, őrizetbe vétel Csanádapácán és bűncselekmény gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.

Beol.hu

/Fotó: police.hu/

Csorváson, a Bajcsy-Zsilinszky utcai kerékpárúton szerdán 12 óra 30 perc körül egymás mellett biciklizett két lány és a kerékpárok kormánya összeért, egyikük elesett. A mentők a 13 éves lányt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Csanádapácán, a Szent Gellért utcából 9 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy 25 éves férfit. Traktort vezetett annak ellenére, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. Az Orosházi Rendőrkapitányság a csanádapácai férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy budapesti férfi ellen. A 28 éves férfit Békéscsabáról, egy hotelből állították elő a rendőrök, mert kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak nála. A rendőrkapitányságon végzett gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a lefoglalt növényi törmelék hatóanyag tartalmát és azt, hogy a férfi milyen tiltott szert fogyaszthatott - adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában