Kék hírek

2022.09.28. 12:55

Tuningolt autókat kapcsoltak le a rendőrök Békéscsabán

Újabb tuningolt autókat szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Békéscsabán. A megyei kormányhivatal közlekedési szakembereivel közösen tartott ellenőrzéskor öt autónál találtak szabálytalan átalakítást.

Forrás: police.hu

A korábbi közlekedési akciók eredményére tekintettel a Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szeptember 23-án késő este ismét ellenőrzést tartott Békéscsabán – írja a police.hu.

Forrás: police.hu

Ezúttal a Békés Megyei Kormányhivatal Közlekedési Osztályának szakembereivel közösen vizsgáltak át olyan autókat, amelyek menet közben túl hangosak, illetve láthatóan valamilyen átalakítást végeztek rajtuk. 

A forgalomból kiszűrt járművek közül a műszaki vizsgaállomáson történt átvizsgálások után öt autót műszakilag a biztonságos közlekedésre alkalmatlannak minősítettek. A hibák között szerepelt az átalakított kipufogórendszer, a nem az előírásoknak megfelelő fényszóró és a kifogásolható állapotú futómű. Ezeknek a gépkocsiknak az üzembentartóit a szabálytalanságok számától és mértékétől függő közigazgatási bírság megfizetésére kötelezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában