Kék hírek

2022.11.26. 09:38

Sok volt a figyelmetlen sofőr pénteken Békésben

Békés megyében pénteken öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről is bejelentés érkezett a rendőrségre.

Beol.hu

Fotók: police.hu

Szarvason, a Jókai Mór utcában 7 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elsodort egy kerékpárost, akit a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba – derül ki a police.hu összefoglalójából.

Tíz perccel később Mezőberényben, a Hajnal utcában összeütközött két autó. A balesetben mindkét jármű vezetője könnyebben megsérült. 

Gyulán, a Sarkadi úton 14 óra 15 perc körül egy személyautóval közlekedő férfi meg akart fordulni, de eközben nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárosnak és összeütköztek. Utóbbi jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. 

Egy órával később Békéscsaba külterületén egy személygépkocsi letért az útról, majd a szántáson felborult. A balesetben egy nő könnyebben megsérült.

Gyomaendrődön, a Fő úton 16 óra 45 perc körül segédmotoros kerékpáros és autó ütközött, a kétkerekű járművel közlekedő könnyű sérülést szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában