Duóból trió

2022.12.02. 21:08

Új taggal bővült és új klippel jelentkezett a csabai Supamono – videóval

Megújult erővel folytatja útját a békéscsabai Supamono együttes. A Nédó Géza és lánya, Andi által három éve működtetett zenei formáció Sajti Anita (Ancsi) énekesnővel kibővülve folytatja pályafutását, így a duóból trió alakult.

N. Sz.

A zenei formáció Sajti Anita (Ancsi) énekesnővel kibővülve folytatja pályafutását

Nem titkolt céljuk, hogy minden dalukba belecsempésszék a fiatalos lendületet és a pozitív életvidámságot, megfűszerezve keresztényi üzenetekkel. 

– Régóta szeretnénk fix énekesnővel dolgozni. Ancsi érkezésével felfrissült az együttes, mind emberileg, mind zeneileg. A hangja az első pillanatban elvarázsolt minket, nem volt kérdés, hogy őt szeretnénk harmadik tagnak magunk mellé. Hálásak vagyunk neki, hogy nagy szeretettel elvállalta a felkérésünket – árulta el Nédó Géza, az együttes vezetője és zenei producere. Hozzátette, Sajti Anita nem teljesen kezdő a zenei szakmában. 

– Amatőr szinten ugyan, de már túl van jó pár élő fellépésen. Az együttesünk pedig nemrég forgatta le új videóklipjét „Szabadság” címmel. A klip az együttesünk hivatalos YouTube csatornáján (www.youtube.com/Supamono), valamint a hozzá kapcsolódó digitális kislemez a világ minden online zeneáruházában, valamint stream-felületén elérhető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában