Összehangolt akció

2024.03.28. 13:06

Békés vármegyei rendőrökkel kapták el a szegedi dílereket - videóval

Békés vármegyei rendőrök támogatásával kapcsoltak le egy dílerhálózatot Szegeden – közölték a rendőrségen. A kábítószert előállító és azzal kereskedő testvérpárt és a velük együtt dolgozó társukat a drog elosztása közben fogták el.

Licska Balázs

A dílerek marihuánával és amfetaminnal látták el Szegedet a gyanú szerint

Forrás: shutterstock

Mint közölték, a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói összehangolt akcióban a Csongrád-Csanád és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Osztályának támogatásával három kereskedőt és 15 fogyasztót állítottak elő Szegeden kedden este.

A rendőrök az egyik férfit útközben, egy másikat egy szegedi lakásban a kábítószer elosztásakor, harmadik társukat pedig menekülést követően egy kiskundorozsmai házban fogták el. A dorozsmai ingatlanban bűncselekményből származó 12 millió forintot, hasonló értékű eurót, kábítószer előállításához szükséges eszközöket és vegyszereket foglaltak le.

A megalapozott gyanú szerint a testvérpár és harmadik társuk évek óta ellátta Szegedet marihuánával és amfetaminnal. A három elkövetőt kábítószer-kereskedelem és más bűncselekmény miatt vették őrizetbe a rendőrök, illetve kezdeményezték a letartóztatásukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában