Ingatlanajánló

2022.05.28. 08:00

Kályha és trampolin, avagy álomotthon Bulgárföld szívében!

Egyértelműen gyerekbarát a most következő, eladásra szánt családi fészek. A miskolci Bulgárföld központjában található ingatlan fotói magukért beszélnek. Gyerekkel vagy anélkül, ez a családi ház igazán vonzónak tűnik!

“Ha Ön Miskolc Bulgárföld legjobb helyén szeretne lakni, úgy Önnek ajánlom a 2019-ben TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT ÉS ÁTALAKÍTOTT 4 szoba + nappalis, 30 nm-es KONYHA-ÉTKEZŐS, 2 FÜRDŐSZOBÁS, 180 nm-es családi házat, 30 nm-es FEDETT TERASSZAL és FEDETT GRILLTERASSZAL. A legkiválóbb anyagok felhasználásával, különleges precizitással került minden a helyére a tökéletes összhang érdekében. Falazata TÉGLA, kis mértékben salakblokk. Tető héjazata cserép. Külső falazata HŐSZIGETELT!

[...] Az ingatlan TÖKÉLETES választás több gyermekes családoknak, akik nem szeretnének nekifutni egy építkezésnek, vagy kis átalakítással akár 2 generáció együtt lakására egyaránt. A biztonságos, nyugodt, családias környezet és az igényes kialakítású ingatlan ideális otthont biztosít minden család számára! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!