Rendőrségi hírösszefoglaló

2022.07.03. 09:23

Családi perpatvar történt Ózdon és Encsen

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Miskolci, az Encsi, és az Edelényi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2022. július 2-án garázdaság, engedély nélküli vezetés, és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt négy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat hetvenkét órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai továbbá két elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Az Ózdi és az Encsi Rendőrkapitányság egyenruhásai hozzátartozók közötti erőszak miatt egy-egy esetben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást.

Az említett ügyeken túl a megye rendőrei a közúti ellenőrzések során három ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még azok balesetet okozhattak volna.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában