Szörnyű, ami történt

2022.07.04. 21:47

Brutális baleset Soltnál: hárman égtek bent a karambolozó kamionokban

Az egyik kamion dezodorokat szállított, amik azonnal felrobbantak az ütközés hatására.

Két kamion és egy traktor karambolozott az 53-as főút 1-es kilométerénél, Solt határában, az 52-es főút kereszteződésénél hétfőn késő délután – adta hírül a katasztrófavédelem - írja a baon.hu.

Az ütközés következtében a két kamion kigyulladt és teljes terjedelmében égett. A riasztott kiskőrösi, paksi, sárbogárdi, kalocsai és solti hivatásos tűzoltók öt habsugárral eloltották a lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. 

Azóta kiderült, szörnyű tragédiával végződött a karambol. 

Teljesen kiégtek: ennyi maradt a kamionokból
Forrás: Pozsgai Ákos / baon.hu

A baon.hu helyszíni információk alapján azt írja: meg nem erősített hírek szerint

az egyik kamion egy enyhén balra ívelő kanyarban előzni kezdte az előtte haladó traktort, amikor nekiütközött a szemből érkező kamionnak. Az egyik kamion dezodorokat szállított, amik az ütközés következtében felrobbantak és minden beborítottak a lángok. Az úttest mellett húzódó magas feszültségű vezeték is leszakadt. A kigyulladt kamionokban a tűzoltók három személy után kutattak. 

A rendőrség közlése szerint a kamionokban összesen hárman utaztak, ők a helyszínen életüket vesztették. A traktor vezetőjét kórházba szállították.

Ritkán látni ilyen szörnyűséget
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!