Labdarúgás: Magyar Kupa, 1. forduló

2022.08.08. 07:53

„Ebben a melegben örülök, hogy nem kellett poroltóval eloltani senkit”

ÉM

Az Encs (fehérben) nagy csatában maradt alul. Fotó: Bujdos Tibor

BTE Felsőzsolca (megyei I.) – Bánk-Dalnoki LA (NB III.) 1–0 (0–0)

Felsőzsolca, 150 néző. V.: Nagy N.

BTE Felsőzsolca: Giák – Homonnay (Molnár D.), Moroncsik, Agárdy (Máthé), Varga B., Dlehány, Mikolka, Veréb, Rostás, Szűcs L. (Hopka), Csendom. Edző: Gulyás Dénes.

Bánk-Dalnoki LA: Wittner – Miskei, Fellegi, Takács B., Bokros, Érczkövi (Seres), Rábold, Frey, Haffner (Szentpéteri), Darabont, Balogh A. (Barát). Edző: Balog Zsolt.

G.: Moroncsik (11-esből).

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Gulyás Dénes: – Ebben a melegben örülök, hogy senki nem ájult el, és hogy nem kellett poroltóval eloltani senkit. Jó és küzdelmes mérkőzésen sikerült nyernünk. A játékvezetés jó volt, további sok sikert a bánki akadémiának.

Balog Zsolt: – Megyei szintű mérkőzést játszottunk. Mi, az ellenfél és a játékvezetés is megyei szintű volt. Sok siker kívánok a Zsolcának.

Továbbjutott: BTE Felsőzsolca.

Cigánd SE (megyei I.) – Tállya KSE (megyei I.) 2–0 (0–0)

Cigánd, 250 néző. V.: Sándor Cs. 

Cigánd SE: Nagy S. – Oravecz, Elek, Katona, Tóth Á. (Motkó), Ferencz, Szőlősi, Nagy D. (Baráz), Vass, Kelemen (Králik), Sztaroszta (Farkas M.). Edző: Paulik István.

Tállya KSE: Tarr – Péter, Banu, Bihari, Mészáros B., Penti, Dávid F. (Tőkés), Lakatos L. (Árvai), Blaskó, Fazekas M., Szőcs (Pásztor L.). Edző: Pachinger János.

G.: Nagy D., Katona (11-esből).

Jók: Szőlősi, Vass, Katona, ill. Tarr, Bihari, Péter, Fazekas. 

Paulik István: – Helyenként jól futballoztunk, de a nagy szél is befolyásolta a mérkőzést. A meccset lezárhattuk volna korábban is. Megérdemelten nyertünk.

Pachingher János: – A nagy szél és a hőség mindkét csapat dolgát megnehezítette a mai mérkőzésen. Az látható volt, hogy a hazaiak úgy fizikálisan, mint játékban előrébb tartanak, győzelmük és továbbjutásuk megérdemelt. Nekünk sokat kell dolgoznunk, hogy ütőképesek legyünk a bajnokságban, de állunk elébe! Sok sikert a Cigándnak a további kupamérkőzésen.

Továbbjutott: Cigánd SE.

Encs VSC (megyei I.) – Eger SE (NB III.) 2-3 (2-2, 1-1, 0-0) – hosszabbítás után 

Encs, 250 néző. V.: Szabó P. 

Encs VSC: Furik – Horváth B. (Rakaczki), Leskó (Tarnai), Varga M. (Ferenci), Péter I., Fülöp, Zsiga (Molnár J.), Bodnár M. (Gergely A.), Király, Varga A. (Bauer), Nyitrai. Edző: Gyulai József.

Eger SE: Sz. Varga – Dobler, Hadnagy (Kispál), Fényes, Jónyer, Hegedűs D., Nagy G. (Bánik), Rébék (Berki), Papp K. (Burger), Juhász G., Simon. Edző: Szekeres Adrián.

G.: Horváth B., Zsiga, ill. Bánik, Jónyer, Simon.

Kiállítva: Kispál (80.).

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. 

Gyulai József: – A nagy meleg és a nagy szél miatt inkább brusztolós, mint szép futballt láthattak a kilátogató nézők. Gratulálok a csapatomnak, mert végig pariban voltunk NB-s ellenfelünkkel. A rendes játékidőben, ha a befejezéseknél jobban koncentrálunk, akár meglepetés is lehetett volna. A 120 perc már soknak bizonyult, még emberelőnyben is. További sok sikert kívánok az Egernek.

Szekeres Adrián: – Gratulálunk a hazai csapatnak. Mindamellett gratulálok a saját csapatomnak is, hogy kétszer is vissza tudtunk jönni a meccsbe az elmúlt időszak után. Ez önbizalmat kell hogy adjon a jövőre nézve.

 

Továbbjutott: Eger SE.

Monostorpályi SE (megyei I.) – Sajóbábonyi VSE (megyei I.) 2–1 (1–1)

Monostorpályi, 350 néző. V.: Kormány. 

Monostorpályi SE: Bákonyi – Sós, Kolompár, Ménes, Illés (Varga B.), Rostás, Sólyom (Bodnár I.), Bacsó, Erdős (Nyilas), Szilágyi, Bojti (Bodnár L.). Elnök: Nyilas József.

Sajóbábonyi VSE: Bazsányi P. – Tóth T., Németh D., Oláh (Rontó), Németh B., Titkó B., Madarász (Kovács P.), Tóth I., Huszti (Szikora), Lakatos R., Szitai. Játékos-edző: Kovács Péter.

G.: Rostás, Kolompár, ill. Tóth I.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Nyilas József: – Egy jól felkészített, erős csapat ellen küzdelmes meccset játszottunk. A második félidei játékunkkal sikerült megnyerni a mérkőzést, de az utolsó percig nyílt volt a csata. Gratulálok a csapatomnak, és további sok sikert kívánok a Sajóbábonynak a bajnokságban.

Kovács Péter: – Gratulálunk a hazai csapatnak a továbbjutáshoz, további sok sikert kívánunk nekik. A játékvezetői hármast inkább nem értékelném. 

Továbbjutott: Monostorpályi SE. 

Putnok FC (NB III.) – Sényő-Carnifex FC (NB III.) 2–0 (1–0)

Putnok, 100 néző. V.: Szigetvári. 

Putnok FC: Nyitrai – Sághy (Gellén), Sramkó (Nádimov), Buda, Csiki, Szics, Csutora (Petrecsko), Dobrovolszki, Veress (Katona), Juhos, Galacs (Fülöp K.). Edző: Szala Ákos.

Sényő-Carnifex FC: Gagyi – Bodó, Klepács, Erdei (Fenyőfalvi), Toldi, Jócsák, Farkas M., Matyi (Kapacina K.), Barta (Schmidt), Kapacina V., Vámos (Orosz). Edző: Fiumei Viktor.

G.: Galacs, Katona.

Kiállítva: Jócsák (45.).

Jók: Buda, Csiki, Galacs, ill. Farkas M., Erdei. 

Szala Ákos: – Örömteli, hogy az első három tétmérkőzésünket sikerrel vettük, az csak plusz, hogy mindezt nyolc nap alatt sikerült összehozni. Nem futballoztunk ma pontosan, hiányzott az átütő erő, de összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Fejlődnünk kell, ha ezt a szintet fent akarjuk tartani, de megteszünk mindent ennek érdekében.

Fiumei Viktor: – Kaptunk egy elkerülhető gólt az első félidőben, majd szövegért a félpályánál egy sárga lapot, ami később döntőnek bizonyult, mivel emberhátrányba kerültünk. Egy nullás hazai vezetésnél megpróbáltunk tíz fővel egy másik felállást, kockáztattunk, nem sikerült. Megérdemelten jutott tovább a hazai csapat, további sok sikert kívánok nekik a kupában!

Továbbjutott: Putnok FC. 

Berkenye SE (megyei I.) – Termálfürdő FC Tiszaújváros (NB III.) 1–4 (0–2)

Berkenye, 200 néző. V.: Gál P. 

Berkenye SE: Földvári – Porvay, Mátyás, Horváth L. (Schlenk), Keresztes, Illés T., Mravik, Fábri, Greff (Genzelman), Less K., Pécsi. Edző: Rusvay Gergely.

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Galambvári – Nagy P., Bocsi, Lehóczki (Gelsi), Bussy, Kiss B. (Illés), Tóth S. (Vitelki), Géringer L. (Gönczi), Lőrincz P., Páll, Nagy D. (Erős). Edző: Vitelki Zoltán.

G.: Mátyás, ill. Nagy D., Kiss B., Nagy P., Gelsi (11-esből).

Jók: Less K., Illés T., Keresztes, ill. az egész csapat. 

Rusvay Gergely: – Egy jó iramú meccset játszottunk. Játékban látszott az egyosztálynyi különbség, de akarásban felvettük a versenyt. A 83. percig kiélezett volt a mérkőzés.

Vitelki Zoltán: – Egyértelmű cél volt a továbbjutás, és ezt sikerült elérni. Végig tudtuk kontrollálni a mérkőzést, azonban a támadózónában a kapu előtt még pontosabban és koncentráltabban kellett volna játszani. Gratulálok az egész csapatnak. 

Továbbjutott: Termálfürdő FC Tiszaújváros. 

Edelény Borsodszer (megyei I.) – AG Hajdúszoboszló (NB III.) 3–1 (1–1) 

Edelény, 300 néző. V.: Valu. 

Edelény Borsodszer: Pallai – Jancsurák, Juhász B., Kótai, Kiss E., Mészáros (Nadanicsek), Hegedűs Cs., Boros, Kovács G., Hegedűs P., Balog (Palóczky). Edző: Rákos Attila.

AG Hajdúszoboszló: Domonkos D. – Baranyi (Orbán), Karacs, Berdó (Bordán), Goncalves, Sain, Márkus, Karika, Fehér, Sütő, Drobina. Edző: Szűcs János.

G.: Mészáros, Nadanicsek, Boros, Ill. Karika.

Jók: Hegedűs Cs., Kovács G., Jancsurák, ill. senki. 

Rákos Attila: – A mai mérkőzés első félideje a vendégekről szólt, de a második játékrészben már több ígéretes lehetőségünk volt, amiből kettőt értékesíteni tudtunk. Köszönjük a szurkolóink bizalmát. Sok sikert a fiatal szoboszlói csapatnak! 

Szűcs János: – Arra nagyon jó volt ez a mérkőzés, hogy azoknak, akik eddig kevesebbet játszottak, illetve az utánpótlásból több játékosunknak, lehetőséget tudtunk adni. Az első félidőben hatalmas fölényben játszottunk, viszont a második játékrészben fiatal csapatom sok hibával focizott. Sok sikert az edelényi csapatnak! 

Továbbjutott: Edelény Borsodszer. 

Balmazújvárosi FC (megyei I.) – Hidasnémeti VSC (megyei I.) 1–2 (1–0) 

Balmazújváros, 400 néző. V.: Hajdú D. 

Balmazújvárosi FC: Csorvási – Ra­dócz, Kovács M., Szabó B., Silling, Benke, Galla, Bóz (Kun), Harangi, Nagy L. (Fehér), Szabados (Veres). Edző: Tóth Gábor.

Hidasnémeti VSC: Szalma – Szalóczy (Csonka), Bucsák, Illés R., Molnár M., Menougong, Tóth K., Takács P., Tucsa, Ambrus, Tóth G. Játékos-edző: Takács Péter.

G.: Silling, ill. Bucsák (2).

Jók: az egész csapat, ill. Bucsák (a mezőny legjobbja) és az egész csapat. 

Tóth Gábor: – Igazi kupamérkőzést játszottunk, nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert egy hónapja álltunk így össze, és bár sok távozónk volt, de van mire építeni. 

Török András, elnök: – Gratulálok a csapatnak, megérdemelt győzelmet arattunk. Az első mérkőzés mindig nehéz, viszont taktikailag érett futballt játszottunk, a fiatalok jól illenek a csapatképbe. Gratulálok a Balmazújvárosnak, az irigylésre méltó környezethez is. 

Továbbjutott: Hidasnémeti VSC. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!