Bűntett

2022.08.16. 10:59

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy miskolci férfi

A miskolci rendőrök elfogták a terjesztőt és gyanúsítottként hallgatták ki.

illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 36 éves miskolci lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2022. január 31-ét megelőzően Miskolcon új pszichoaktív anyaggal kereskedett. A férfit 2022. augusztus 10-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai fogták el. 

A miskolci rendőrök házkutatást végeztek a férfi lakóingatlanjában ahol több mint 10 gramm fehér színű kristályos anyagot, több százezer forint készpénzt és arany ékszereket foglaltak le.

A gyanúsítottat a Miskolci Rendőrkapitányságra történő előállítását követően a nyomozók kihallgatták, aki az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában