ÓÓÓ Afrika

2022.09.24. 10:00

Ezúttal egy buszmegállót „hekkeltek meg” Miskolcon

A nem hirtelen felindulásból elkövetett megállódekorálást a Magyar Kétfarkú Kutyapárt vállalta magára.

ÉM

Forrás: Facebook

A napokban számoltunk be róla, hogy vicces kedvű alkotók Pac-Man játékképeket ragasztottak az MVK Zrt. Centrum/Szinvapark megállóban lévő, használaton kívüli utastájékoztató termináljaira. Ezúttal a közlekedési cég egy buszmegállóját, jelesül a Szent Anna téri, temető oldalit vették célba művészek. A megállóra egy egészen komoly Afrika-csendélet került állatokkal és növényekkel, amelynek nagy sikere van az interneten az utazóközönség körében.

Mint pénteken délután kiderült, a „hekkelés” a Magyar Kétfarkú Kutyapárt műve. Közösségi oldalukon a következő bejegyzés jelent meg: "Miskolcon helyi passzivistáink közadatigényléssel felmérték, hogy hol nem cseréli majd új buszmegállóra a régit az önkormányzat. Tök rendesek, nem? Így készült el ez a felújítás a Szent Anna temetőnél".

Kérdéses, mi lesz a kipingált megálló sorsa, a dekorálás ugyanis nyilvánvalóan engedély nélkül készült, és az sem biztos, hogy szerencsés. Bár a miskolciaknak tetszik és sokan írják, hogy mennyivel jobban néz ki, mint a korábbi összegraffitizett megálló, nem biztos, hogy sokáig így marad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában