Hagyományteremtés

2022.09.25. 15:12

Vidám volt a felsőzsolcai Alma Feszt (fotókkal, videóval frissítve)

Helyi termékek, hagyományőrzés, zene és tánc. Színes volt a fesztivál.

ÉM

Fotó: Ádám János

Az idén is megrendezték a helyi termékek napját, azaz az Alma Fesztet Felsőzsolcán. Szombaton a Hősök terétől a Rendezvények Házáig tartott a felvonulás, melyen bemutatkoztak a város hagyományőrző csoportjai. A jó hangulatról a Garagulya Gólyalábas Komédiás Kompánia gondoskodott. A színpadon különleges előadások és bemutatók váltották egymást. Fellépett a Harc- és Táncművész Sportegyesület, a Csomasz Brass Band és a Miskolci Mazsorett Együttes, a Zsolca Táncegyüttes, a felsőzsolcai óvodások, a város hagyományőrző csoportja, a Just For Fun, a nevetésről Ricsifiú, azaz Kertész Richárd humorista gondoskodott,  a nap záró eseményeként pedig Dánielfy Gergő és az Utazók adtak koncertet. 

Fotó: Ádám János

Felsőzsolca pálinka, süteménysütő és madárijesztő-készítő versenyt hirdetett korábban, ennek eredményhirdetését is az Alma Feszten tartották. A nevezőkre értékes nyeremények vártak. A rendezvényre érkezőket számos kísérőprogram is szórakoztatta. 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában