5+0-ás születésnap

2022.09.26. 15:00

Családlátogatásra készülnek Miskolcon Bochkorék

Az Estike utcából, pontosabban az Estike Sportpályáról jelentkezik a Retro Rádió piacvezető reggeli műsora pénteken. A helyszínt egy miskolci hallgató ajánlotta a stáb figyelmébe.

ÉM

Miskolcra érkezik a népszerű rádiós, Bochkor Gábor

- Bochkoréknak volt egy felhívásuk, hogy szeptember végén körútra szeretnének menni az országban. Így akinek olyan kertje, vagy udvara van, és szívesen látná őket, az jelentkezzen – nyilatkozta a Borsod Online-nak Pálné Guba Erika. - Erre én küldtem egy sms-t, hogy ugyan nem az udvarunk, de az utcánk elején van egy nagyon szép sportpálya, mellette pedig egy fás terület, ahová szívesen várnánk őket. Utána kérték, hogy küldjek fényképeket, majd azzal kerestek meg – gondolom minden jelentkezőt -, hogy aki komolyan gondolja, küldjön még néhány mondatot arról, hogy miért is hozzájuk menjenek.

Meggyőzte őket

- Erre azt írtam, hogy egy sima, normális hallgatójuk vagyok, aki nem irkál nekik sűrűn sms-ket, nem kezd el úgy rajongani, mint a fiatalok, hanem egy vagyok a sok közül, viszont minden reggel hallgatom a műsorukat. A másik indokom pedig az volt, hogy születésnapon lesz, az 5+0-ás, és nagyon örülnék, ha felköszöntenének – emlékezett vissza Erika.

Ez az egyik olyan fotó, ami meggyőzte a stábot, hogy ez a legjobb miskolci helyszín a kitelepülésre 
 

Ezek voltak azok a mondatok, amik felkeltették a reggeli műsor készítőinek érdeklődését, vagyis erre a helyszínre települnek ki, péntek hajnaltól pedig innen szól majd az adás, amelynek rögtönzött színpadán fellép majd a Bíborszél zenekar is. Erről itt írtunk bővebben

Erika már készül, az adás előtti este sajtostallérral, aprósüteményekkel, többek között karamellás édességekkel is várja az egész stábot a lakásában, ahol egy kisebb bulit is szerveznek a rádiósok tiszteletére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában