Premier

2022.11.30. 14:34

Félrelépés ennyire viccesre még aligha sikerült! - Fotókkal, videóval (Frissítve!)

Nem is akármilyen vígjáték bemutatójával indul a decemberi műsor a miskolci színházban.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

December 2-án, pénteken este 7-kor mutatja be a A miniszter félrelép című vígjátékot a Miskolci Nemzeti Színház. Ray Cooney komédiája Keszég László rendezésében lesz látható, parádés szereposztással. 

A világ számos színpadán hallatlan sikerrel játszott történet szerint Richard Willey, az angol kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül Jane-nel, az ellenzéki frakció titkárnőjével egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve azonnal találnak egy „hullát" az ablakban. Richard segítségül hívja parlamenti titkárát, George Pidgen-t, így már hárman próbálják megoldani ezt a rendkívüli helyzetet. Nincs könnyű dolguk, hiszen a szálloda igazgatója és főpincére, valamint Richard felesége, George édesanyjának ápolónője, valamint a fiatal szerető féltékeny férje csak tovább bonyolítja az amúgy is kínos szituációt. Ráadásul az éjszaka még mindig tartogat meglepetéseket!

A miniszter szerepében Simon Zoltán lép a színpadra. Jane-t Czakó Julianna alakítja, Fandl Ferenc pedig a miniszter titkárát.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában