Rendőrségi felhívás

2023.03.27. 15:16

Hatalmas összegben lopott csokoládét egy miskolci üzletből - felismeri ezt a férfit?

Az ismeretlen tettes egy avasi üzletből emelt el termékeket március közepén. A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Az ismeretlen tettes egy avasi üzletből emelt el termékeket március közepén.

Fotó: Bujdos Tibor

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/988/2023. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. március 13-án kora reggel Miskolcon, a Szentgyörgy utcában található egyik üzletből, ez idáig ismeretlen férfi több mint 70.000 forint értékben csokoládét lopott. Az elkövető a termékekről az árvédelmi eszközöket eltávolította, majd az édességeket a táskájába rejtette, és fizetés nélkül távozott a helyszínről.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fotókon látható elkövető személyazonosságának a megállapítása - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a felvételeken látható férfival kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában