Tragédia!

2023.03.28. 15:46

Meghalt egy fiatalember Miskolcon, szemtanúkat keres a család!

Nem tudni mi is történt pontosan, a rendőrség nem nyilatkozik a részletekről.

BOON

Ennél a lépcsőnél találták meg a holttestet

Forrás: Google

Elhunyt egy fiatalember Miskolcon vasárnapra virradó hajnalban. A holttestét a Testvérvárások útja és Középszert összekötő lépcsősornál találták meg. Az elhunyt családja a közösségi oldalon keres szemtanúkat, akik láthatták a férfit, vagy tudomásuk lehet arról, mi is történhetett.

Keresnék olyan embereket akik esetleg láthatták az Öcsémet utolsó óráiban...tudni szeretném mi történt vele pontosan. Szombaton éjszaka megfordult az Avasi sörözőben...onnan kB 0:40 perckor távozott (Az ott dolgozó elmondása szerint). Vasárnap a kora reggeli órákban állítólag a közeli hosszú lépcsőn ami a Tapolcai elágazásnál lévő OMV kúttól megy fel az Avasra járókelők holtan találtak rá. Hátha tudja valaki hogy a 2 között mi történt vele...természetesen a nyomozás folyik de gondoltam kiírom hátha valaki tud vagy látott valamit

– olvasható több miskolci csoportban a bejegyzés a férfi és a helyszín fotójával együtt.

Érdeklődtünk a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságon az eset kapcsán, ahol annyit mondtak portálunknak: a rendkívüli haláleset körülményeit általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a Miskolci Rendőrkapitányság. 

Ilyen általános közigazgatási rendtartás akkor szükség, ha nem merül fel bűncselekményre utaló jel a haláleset kapcsán, tehát ebben az esetben sem tételez felé ilyet a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában