Labdarúgás

2024.03.25. 09:57

DVTK – FTC: ennyi jegy maradhat keddre

Hétfő estig még a bérletesek vehetnek jegyeket a kupacsatára.

Pénteken pénztárnyitás után pár perccel ez volt a helyzet

Fotó: MW

Pénteken délben kezdődött meg a jegyértékesítés az április 3-án, 20.00-kor kezdődő Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC Magyar Kupa negyeddöntő mérkőzésre. A DVTK Shop pénztárainak nyitásakor hosszú sorakozás után juthattak belépőkhöz a DVTK focicsapatának meccseire éves felnőtt bérlettel rendelkezők. A pénteki kezdeti roham azonban fokozatosan lecsengett, 1-2 órával a zárás előtt már különösebb sorban állás nélkül lehetett beszerezni bilétákat. 
Hétfőn, azaz ma 12 és 18 óra között változatlan helyszínen, vagyis a diósgyőri stadionnál, változatlan feltételekkel lehet jegyet venni, vagyis a felnőtt bérletesek számára adott a lehetőség, akik személyenként maximum 4 bilétát vásárolhatnak meg.

Szabadpiacos 

A felnőtt bérlettel nem rendelkezők kedden 12 órától szerezhetnek be jegyeket a nagy téttel bíró mérkőzésre, fizikailag a DVTK Shopban, az interneten pedig a jegy.dvtk.hu oldalon.
Hogy a hét második napjának második felére mennyi szabad jegy marad, az a mai beszerzésektől is függ.
A két csapat őszi bajnokiján, amikor az összes jegy elkelt és valamivel több mint 12 ezer néző volt a lelátón (egészen pontosan 12 178 fő), akkor a hazai drukkerek számára mintegy 11 ezer jegyet értékesíttek. Ettől nagyobb kvóta most sem lehet.
A DVTK bérletesek száma információnk szerint 2500 fő körül van, ebből kb. 2000 a felnőtt bérletek száma. Pénteken nagyjából a negyedük élt azzal a lehetőséggel, hogy jegyet vegyen, de többen nem 4 bilétát vásároltak, hanem ettől kevesebbet, és mintegy 1500 jegy talált gazdára. Ha ma is ehhez hasonlóan alakul a belépők fogyása, akkor a kedd déli szabadpiacos értékesítésnél kb. 5000-6000 jegy vár majd gazdára, amelyekből 1 vásárló maximum 4 darabot vehet meg.

Névre szólnak

Fontos tudni: a belépőjegyek névre szólnak, ezért a vásárlás során a név, születési hely-, időpont megadása kötelező. 
A jegyek elővételben, a felnőttek részére 1900 (ultra szektor), 3100 (napos oldal), 4100 (nyugati oldal), a nyugdíjasok részére 2500 (napos oldal), 2700 (nyugati oldal), a diákok részére 1300 (ultra szektor), 2500 (napos oldal), 2700 (nyugati oldal) forintba kerülnek, míg gyerek biléták – mindhárom lelátórészre – 200 forintért válthatók. 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!