Ingatlanbazár

2022.05.22. 12:30

High Life, avagy egy igazán igényes, szegedi lakás - Fotók

Friss, ropogós igényes lakás teljes bútorzattal, berendezéssel eladó Szegeden. High Life 62 nm-en, alacsony rezsiköltséggel, jöhet?

delmagyar.hu

Fotó: Ingatlanbazár

67 m2 loggiás High Life Szeged Csongrádi út belvároshoz közeli részén, épülő új társasházi környezetben 56 m2 beltér és 11 m2 lakáshoz integrált loggia alapterületen, nemrég átadott társasház második emeletén, igényes lakás teljes bútorzattal, berendezéssel eladó! 

A lakást világos, több oldalról bevilágított tágas terek jellemzik. Mindkét oldalon privát kis teraszos loggiára kilépve “kertkapcsolat” érzése teszi kerekké az életérzést. Az egyedi ledes megvilágítások, az igényes beépített szekrények, a hálóban külön kialakított gardrób rész mind, egy állandóan fogadóképes otthon hangulatát keltik. A lakás házközponti fűtésű.

Fotó: Ingatlanbazár
Fotó: Ingatlanbazár

Az általánosan elvárható modern gépészeten túl, hőlégszivattyú, három rétegben üvegezett nyílászárók, plafonhűtés gondoskodik a kellemes környezetről és az alacsony rezsiköltségről. Minden közmű egyedi mérőórás. A közös költség 22.000 Ft/hó (éves elszámolással ténylegesen 15-16 ezer forint), amely tartalmazza a lakás fűtését is!!!, és a ház egyéb közös költségét (takarítás, közös világítás, kamerás megfigyelő rendszer, stb.). [...].

Fotó: Ingatlanbazár
Fotó: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!