Gyorsítanák a kiléptetést

2022.07.01. 18:00

Holnap Röszke közúti határátkelőnél csak kilépni lehet az országból

A kilépés gyorsítása érdekében 2022. július 2-án 7 órától 19 óráig csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a Röszke közúti határátkelőhelyet. A belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés.

Delmagyar.hu

Torlódnak az átkelésre várakozó autók. Képünk június 23-án készült. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország (DM)

A dinamikusan megnövekedett forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében 2022. július 2-án 7 órától 19 óráig csak a kilépő forgalom használhatja a Röszke közúti határátkelőhelyet - tette közzé a police.hu. Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy a kilépő forgalmi sávok számát tovább növelve, csökkentse a várakozási időt Röszkén. A belépő utasok a Röszke autópálya-határátkelőhelyet használhatják.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában