Helyi sport

2022.08.15. 09:39

Montenegrói korosztályos válogatott a Szedeák első légiósa

Montenegrói kosaras érkezett a szegediekhez.

Bejelentette az első légiósát a Naturtex-SZTE-Szedeák: a magyar kupa legutóbbi kiírásában ezüstérmet szerzett csapatnál folytatja ugyanis a montenegrói Milic Starovlah.

A 24 éves, 200 cm magas bedobó 2018-ban tagja volt a Buduscnost ABA Liga-győztes együttesének, a legutóbbi idényben pedig a podgoricai KK Studentski centar csapatában játszott. A Szedeák új légiósa az ABA Liga legutóbbi kiírásában 24 meccs alatt átlagban 18 perc alatt 4.5 pontot és 2 lepattanót jegyzett.

A korábbi montenegrói korosztályos válogatott kosaras szegedi szerződése két hét próbajáték után válhat véglegessé. A Naturtex-SZTE-Szedeák magyar magját már korábban bemutatta, a tavalyi csapatban szerepelt magyar játékosokhoz képest Keller Iván eligazolt, helyette a koábban a Szedeákban már megfordult Kovács Ádám érkezett a csapathoz, míg Starovlah az első külföldi kosaras, aki az új csapat tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában