Lezárt akta

2022.10.04. 18:04

Volt élettársát, annak párját és unokatestvérét is bántalmazta

Alkoholtól és gyógyszerektől vált gyakran erőszakossá a férfi, amit volt párja egy idő után nem tolerált. Az agresszort a rendőrök elfogták.

Delmagyar.hu

Gergő több, mint egy éve élt együtt volt párjával, mikor kapcsolatuk megromlott. Az alkohol és a gyógyszerek rossz hatással voltak rá, gyakran vált erőszakossá, amit élettársa már nem tolerált - olvasható a lezárt akta története a rendőrség honlapján

A szakítás óta alig két hónap telt el, Gergő azonban sem a szakítást, sem életszínvonala romlását nem tudta feldolgozni, így mikor újra a pohár fenekére nézett, útnak indult: célja volt párja háza volt, és az, hogy vélt vagy valós bűneit és annak következményeit a hölgy fejére olvassa. A találkozás nem ment zökkenőmentesen, először a nő jelenlegi párját ütötte meg, majd testi erejével az asszonyt kényszerítette arra, hogy sétáljon vele. Útjuk a férfi unokatestvéréhez vezetett, akit szintén erővel igyekezett rávenni arra, hogy fogadja be őt a házába.

A férfi kijózanodva a rendőröknek elismerte tettét, garázdaság, testi sértés, valamint személyi szabadság megsértése miatt kell felelnie. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában