Ismét megrendezik

2022.12.08. 17:52

A Mézi-kupával emlékezik hatalmas szurkolójára a Pick Szeged

2016-ban elhunyt hatalmas szurkolójára, Mézes Sándorra emlékezik az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Ötödik alkalommal rendezik meg vasárnap a Mézi-kupát, amelynek először lesz helyszíne a Pick Aréna Ludányi Márton sportcsarnoka.

B.D.

Először lesz a Mézi-kupa helyszíne a Ludányi Márton sportcsarnok.

Fotó: Török János

A Pick Szeged volt a mindene Mézes Sándornak, akit a szurkolótársak csak Méziként hívtak. Rá emlékeznek immár ötödik alkalommal a róla elnevezett barátságos kézilabda-tornán. Az esemény vasárnap 9 órakor kezdődik, szokás szerint a címvédő Mézi, a Csak előre, a Szögedi Köménymag és a Sportolók/Média lesz ott a pályán. A belépés mindenki számára ingyenes, két elődöntővel indul a Mézi-kupa. A meccsek 2x10 percesek, az elődöntőket bronzmérkőzés és döntő követi.

Mind a négy együttesben szerepet kapnak majd egykori kiváló játékosok, legendák, így itt lesz vasárnap a Ludányi Márton sportcsarnokban többek mellett Avar György, Dobos László, Nagy Zoltán, Bartók Csaba, Vadkerti Attila, Kotormán Attila és Herbert Gábort is.

Hasonlóan az elmúlt négy Mézi-kupához, az edzők ismét a jelenlegi Pick-keretből kerül ki.

– A Mézi kispadján Mario Sostaric és Sebastian Frimmel, a Csak előréjén Mirko Alilovic és Matej Gaber, a Köménymagén Szita Zoltán és Rosta Miklós, a Volánén Bodó Richárd és Miguel Martins ül – rántotta le a leplet a részletekről a pickhandball.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában