Öt éves a szegedi zenekar – pénteken koncerttel ünnepelnek

2023.06.07. 14:59

Szülinapos a Kisasszony!

A mad'ame zenekar idén 5 éve alakult. Ezen jeles alkalom megünneplésére a Törpe Tető ad otthont június 9-én, ahol a vendég zenekar pedig a szintén szegedi Grubby Lemon lesz.

Munkatársunktól

A mad'ame zenekar egyedi hangzásvilágát olyan műfajok határozzák meg, mint a grunge, a darkwave, a punk, vagy éppen a synthpop, és ezek ötvözete eredményezi a pogózós, ám úszós, szenvedős zenéjüket. Védjegyük a smink, a furcsa ruhaszettek, színpadi díszek, és az érdekesebbnél érdekesebb effektek. Egy klip (mi lesz holnapután) és pár nem hivatalosan kiadott single után tavaly megjelent (szintén nem hivatalosan) az első nagylemezük, a treasure and suffer.

– A lemez különlegessége, hogy egy régi nyaraló ebédlőjében készült Subasán. Baromi visszhangos volt az egész, de a végén jól sikerült minden. A felvételt, a masteringet és a mixinget is mi csináltuk otthon, és a negatív kritikákkal ellentétben, mi a lemezt pontosan ilyenre szerettük volna. Pár overdubot leszámítva minden úgy lett megcsinálva, ahogy élőben is szól. Emellett nyers, őszinte, kerek az egész – mondta Ifj. Palázsy Miki, a zenekar gitárosa.

A treasure and suffer című teljes album ITT érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában