Újra zavartalan a közlekedés

2022.05.22. 17:42

Motorossal ütközött össze egy autó Szabadegyházánál - Frissítve

A 62-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

duol.hu

Fotó: Shutterstock

Frissítve 19:55 

Amint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt 2022. május 22-én délután a 62-es számú főúton, Szabadegyházánál. A rendőrök a helyszínelést 19 óra 50 perckor befejezték, a forgalomkorlátozást feloldották. Újra teljes szélességében autózható az érintett szakasz, írja a police.hu.

Motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó a 62-es főúton, Szabadegyháza térségében. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentők is kiérkeztek a helyszínre, amelyet a műszaki mentési munkálatok idejére teljes szélességében lezártak, írja a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Többen megsérültek abban a közlekedési balesetben, amely 2022. május 22-én 16 óra 45 perc körül történt a 62-es számú főút 21-es kilométerszelvényében, Szabadegyházánál, írja a police.hu. A jelenlegi adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi motorkerékpárossal ütközött. A rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellett végzik, kerülni mindkét irányból Szabadegyháza Ipartelep érintésével lehetséges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában