Kedves történet

2022.05.24. 15:28

A dunaújvárosi kórházban házasodtak össze

Nem mindennapi esemény színhelye volt a Szent Pantaleon Kórház: házasságot kötött egyik beteg, aki esküvője napján az intézményben gyógyult. Hogy mi történt, miként oldódott meg a váratlan betegségből adódó helyzet, arról álljon itt az újdonsült feleség levele:

Szent Pantaleon Kórház

"Tisztelt Szent Pantaleon Kórház!
Szeretném köszönetemet kifejezni az ideggyógyászati osztály dolgozóinak lelkiismeretes munkájukért, melynek hála kezdek felépülni betegségemből, és reményeim szerint hamarosan gyógyultan térhetek haza. Múlt héten betegedtem meg, és még jelenleg is a kórházban fekszem. Egy betegség sohasem jön jókor, és ez most különösen igaz, mivel múlt szombatra, május 21-ére volt kitűzve az esküvőm napja. Az osztály dolgozói látva elkeseredésemet, hogy nem tarthatjuk meg a rég vágyott esküvőnket, felajánlották segítségüket, hogy a szertartásra sor kerülhessen az eredetileg kitűzött napon a kórterem falai között. Nagyon köszönöm a kedvességüket, amelyet a szervezés, a készülődés alatt is folyamatosan megtapasztalhattam, s legfőképpen nagyon hálás vagyok, hogy gondos munkájuk eredményeképpen a javuló egészségi állapotom is lehetővé tette, hogy összeházasodjunk. 
Még egyszer köszönet mindenért, amit értem tettek, további sok sikert, jó egészséget kívánok nekik!   Benedek-Ludmann Annamária"

Forrás: 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában