Nyári programsorozat első része

2022.06.28. 17:00

Randiztunk a tónál, és a jó zene sem hiányzott

Török Tímea

Estére kellemes lett az idő, és Bebe nagyon énekelt

Fotó: Zsedrovits Eniko

Rácalmás - Június 25-én, szombaton, este indult az elmúlt évből már jól ismert Randevú a tónál névre hallgató rendezvénysorozat a Millenniumi parkban. 
A kezdeményezés célja közösségépítő. Elsődlegesen az, hogy a nyári hónapok utolsó szombatját töltse együtt kellemes környezetben a város lakossága a tónál. 
A programok hívogatóak voltak. Délután négy órától az Akusztikum zenekar kezdte a színpadi műsort, majd 17 órától már a Farkas Csaba vezette Dalai Dávid zenélt. Este hat órától a Gastro Stand Up, ezt követve 19 óra 30 perctől a Bebe Band szórakoztatta a közönséget. 

A szervezők célja, hogy a rácalmásiak együtt szórakozhassanakForrás: Zsedrovits Eniko

A délutáni forróság után estére kellemes lett az idő, s ez még több rácalmásit kicsalogatott a parkba. A színpadi programok mellett többféle szórakozási lehetőséget tudtak igénybe venni. A tó mellett hangulatos sétát tehettek, a ligetes részeken többen piknikeztek, az új hajós játszóteret és a környék legjobb ugrálóvárát a gyerekek tették próbára, de a felnőtteknek szánt fedett fitneszpark is a szabadban szórakozni vágyóknak nyújtott remek lehetőséget a közösségi együttlétre. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában