Feloldották a forgalomkorlátozást - Frissítve

2022.06.30. 10:40

Hármas karambol a 6-os főúton

Katasztrófavédelem

Fotó: Shutterstock

Frissítés II. (10:40) - A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást Ercsi térségében.

2022. június 30-án 7 óra 20 perc körül a 6-os számú főút 42-es kilométerszelvényében, Ercsi-Sínatelep közelében, ahol három személygépkocsi ütközött össze. A műszaki mentés befejeződött az érintett útszakaszon, a főút forgalma ismét zavartalan. 

Frissítés (8:20) - A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi közleményt adta ki az esettel kapcsolatban:

Három személygépkocsi ütközött Ercsi térségében.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. június 30-án 7 óra 20 perc körül a 6-os számú főút 42-es kilométerszelvényében, Ercsi-Sínatelep közelében, ahol- eddig tisztázatlan körülmények között- három személygépkocsi ütközött össze. A beleset helyszínelését a rendőrök megkezdték, a forgalmat a 6204-es és 6205-ös számú utakon keresztül az M6-os autópályára terelik , jelenleg az érintett szakaszon teljes az útlezárás.

Alaphír: Összeütközött három személyautó a 6-os főúton, Ercsi közelében. A balesetnél az érdi hivatásos és a százhalombattai létesítményi tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egységek áramtalanítják a járműveket, amelyek akadályozzák a forgalmat. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában