Iváncsa térségében - frissítve

2022.07.07. 17:25

Felborult egy autó az M6-oson

Feloldották a korlátozást

Katasztrófavédelem/police.hu

Fotó: Shutterstock

Frissítés (FMRFK közlemény, 17:23) - Amint arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt az M6-os autópályán, Iváncsa térségében, ahol a helyszínelés félpályás forgalomkorlátozás mellett zajlott. A rendőrök a forgalomkorlátozást 17 óra 10 perckor feloldották, újra zavartalan a közlekedés a főváros irányába.

Frissítés (FMRFK közlemény, 16:10) -  Egy autós az árokba hajtott

A jelenlegi adatok szerint 2022. július 7-én 15 óra 20 perc körül az M6-os autópálya főváros irányába vezető oldalán, a 48-as kilométerszelvényben eddig ismeretlen okból egy járművezető lehaladt az úttestről, majd az árokban felborult. A sofőr a balesetben megsérült.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon a külső forgalmi sávot lezárták, jelenleg félpályán halad a forgalom.

Kérjük, hogy figyelmesen közlekedjenek!

Alaphírünk - Az oldalára borult egy személyautó az M6-os autópálya 48-49-es kilométere között, Iváncsa térségében, a főváros felé vezető oldalon. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével megkezdték egy ember kimentését az autóból. A balesethez várják a mentőket is. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában