Dunaújváros FC

2022.08.14. 20:47

Tízgólos meccsen pontosztozkodás a kis Fradi ellen

Emberhátrányban, a 94. percben egyenlített a DFC

Szabó Szabolcs

Emlékezetes, a régi idők fociját idéző gólgazdag meccset láthatott az újvárosi közönség vasárnap délután az NB III Közép csoportjának 3. fordulójában a DFC - Ferencváros II találkozón. A dunaújvárosiak vezettek, majd egyszer két, kétszer pedig egygólos hátrányból álltak fel.

A 11. percben Novák Zsombor révén a hazaiak szereztek vezetést, de zöld-fehérek szűk harminc belül fordítottak, így 1-3-as eredménnyel vonulhattak szünetre a felek. A második játékrész derekán Jakab és Papp révén két perc alatt egyenlített a DFC (3-3). A sűrű gólváltás azonban folytatódott. A Kharaishvili révén újfent a fővárosiaknál volt az előny. Nem sokáig, hiszen Csiki főszereplésével ismét egalizált a házigazda. A drámai végjátékról is gondoskodtak a csapatok. Gavric a 92. percben megszerezte saját maga második, míg a vendégek ötödik gólját, ám a slusszpoén még hátra volt: a ráadás 4. percében Orosz Marcell Pál öngóljának köszönhetően pontot mentett a 84. perctől Papp Máté kiállítása miatt emberhátrányban lévő DFC.  

DFC - Ferencváros II 5-5 (1-3)

Dunaújváros: Hegedűs L. - Szúnyog, Papp, Tóth, Galambos - Barna (Irimiás G.), Kesztyűs (Szepessy R.), Jakab - Gosztonyi, Novák (Hesz O.), Székely (Csiki N.).

Vezetőedző: Horváth Ferenc. 

Gólszerzők: Novák (11. p.), Jakab (70.), Papp (71.), Csiki (79.), Orosz (95. - öngól), illetve: Gavric 2, Gera, Kharaishvili. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában