Szavazás

2022.09.24. 13:00

Inspiráló Nők Díj: Gurisatti is jelölt

A Femcafe.hu immár negyedik éve díjazza az olvasók közreműködésével azokat az ösztönző női példaképeket, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége példaként szolgálhat a közösségek számára.

GP

Gurisatti Grétára is lehet szavazni Fotó: GG Facebook-oldala

Vasárnapig még lehet szavazni az Inspiráló Nők jelöltjeire hét kategóriában, köztük a kiváló válogatott dunaújvárosi vízilabdázóra, Gurisatti Grétára, aki a leginspirálóbb ifjú sportolók közé került be harmadmagával. A listát a jelölőbizottság állította össze, a győzteseket azonban ezúttal is a Femcafe.hu olvasói szavazzák meg. Az ötfős grémium tagjai ezúttal is olyan ismert és elismert művészek, médiaszakemberek, akik a saját ­hivatásuk meghatározó és sikeres képviselői: Rost Andrea Kossuth- és Liszt ­Ferenc-díjas operaénekes, érdemes művész, Szalai Vivien író, újságíró, a TV2 hír­igazgatója, Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas énekes, színművész, zenei producer, Rónai Egon Prima Primissima-díjas újságíró, televíziós-rádiós műsorvezető, riporter, Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője. 
Voksolni még vasárnapig a www.femcafe.hu/inspiralonok/szavazas oldalon lehet. A kategóriánkénti nyertesek kiléte az október 6-i gálaesten derül majd ki, amit a Magyar Zene Házában rendeznek meg. A győzteseknek járó díjakat a jelölőbizottság tagjai adják át a nagyszabású eseményen, amelynek házigazdái Ördög Nóra és Stohl András lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában