Baleset

2022.10.04. 10:35

Helyi járatos busz és egy autó ütközött Dunaújvárosban - képgalériával

Balesethez riasztották a rendvédelmi szerveket délelőtt, 10 óra körül a Szórád Márton út és a Kossuth Lajos utca kereszteződéséhez- emiatt forgalomkorlátozásra számíthatnak az autósok az érintett területen.

Molnár Emese

Fotó: LI

Firssítés a hivatalos rendőrségi tájékozatóval:

Személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2022. október 4-én 9 óra 30 perckor Dunaújváros belterületén. A helyszíni szemle adatai alapján egy 26 éves pusztaszabolcsi sofőr a Szórád Márton úton közlekedett a Dózsa György út felől a Béke tér irányába Citroën típusú gépjárművével, majd a Kossuth Lajos utcához érve balra kívánt kanyarodni, amikor összeütközött a Dózsa György út irányába menetrend szerint közlekedő helyi járatos autóbusszal. Az ütközés következtében a személygépkocsi 31 éves utasa megsérült, az autóbuszon tartózkodó személyek közül senki nem sérült meg. A baleset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.   

Eredeti hír:

Egy helyi járatos autóbusz és egy Citroën márkajelzésű személyautó ütközött össze. A helyszínen látottak alapján valószínűsíthető, hogy elsőbbségadás meg nem adása okozta a közlekedési balesetet. A kocsi első lökhárítója leszakadt, valamint az akkumulátora is az úttesten hevert. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idején forgalomkorlátozásra számíthatnak az arra közlekedők: a Dózsa György út felől a Béke tér felé vezető oldalon a szélső sávban haladhatnak lassan az autósok. A Béke tér felől érkezőket pedig a Kossuth Lajos utca irányába terelik, így lehet kerülni a baleset helyszínét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában