A kapitány szerint

2022.12.01. 09:30

Marokkó máris döntőt játszik

A marokkói kapitány szerint Kanada ellen olyan lesz, mintha döntőt játszanánk

MTI

al-Hor, 2022. november 23. Valid Regragui marokkói szövetségi kapitány a katari labdarúgó-világbajnokság F csoportjának elsõ fordulójában játszott Marokkó-Horvátország mérkõzésen az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. november 23-án. MTI/EPA/Nusad Szekkajil

Fotó: Nusad Szekkajil

Walid Regragui, a marokkói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a szerdai sajtótájékoztatón azt mondta, hogy csapata úgy fog pályára lépni csütörtökön, mintha a katari világbajnokság döntőjében szerepelne.

Marokkó a már biztos kieső Kanadával találkozik az F csoport zárófordulójában és már döntetlennel biztosíthatja helyét a vb nyolcaddöntőjében.

"Azt akartuk, hogy saját kezünkben legyen a sorsunk, ne más eredményeitől függjünk" - mondta a 47 éves szakember. Hozzátette, meg szeretnék mutatni, hogy méltóak a előrelépésre. - "Kanadának nincs mit veszítenie. Már biztosan nem jutnak tovább és az már csak rajtuk múlik, hogy emelt fővel lépnek-e pályára ellenünk. Nekünk pedig még sok múlik ezen az összecsapáson."

Marokkó az utolsó forduló előtt a második helyen áll csoportjában a hozzá hasonlóan 4 pontos Horvátország mögött, egy ponttal megelőzve Belgiumot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!