Mikulás-rendezvény

2022.12.07. 23:24

Foci mellé ajándék is járt ezen a napon

Ismét nagy sikert aratott a Holler UNFC egyesületének nagyszabású Mikulás-rendezvénye a focipályán, ahova több százan látogattak el kedd délutántól egészen estig.

Gallai Péter

Az ünnepi díszbe öltözött pályára eljött a Mikulás is

Fotó: Holler

Holler Ferenc klubelnök lapunknak kiemelte, a mostani helyzetben, ha kellett, fogcsikorgatva, de mindenképpen meg akarták tartani ezt az ingyenes családi eseményt, ami számukra örömteli módon már túlnőtt a klub háza táján. 
– Fontos, hogy nemcsak az egyesület tagjait és szüleiket láttuk vendégül, hanem bárkit, akik Dunaföldvárról vagy a környező településekről érkeztek. Jó volt, hogy rengeteg új arcot láttunk. Természetesen nemcsak egy óriási figura formájában, hanem személyesen is itt volt a Mikulás és a segítői, s egy gyermek sem maradt ajándék nélkül. Ezenkívül teával, forralt borral, zsíros kenyérrel kínáltuk vendégeinket – mondta. 

Hangsúlyozta, a kezdeményezéssel az volt a cél, a gyerekek közelebb kerüljenek a labdarúgáshoz, megismertessék a klubot, ahol több száz fiatal focizik és kézilabdázik. 
– Sajnos a covidos évek, a rohanó világ és a mindennapok gondjai eltávolították egymástól az embereket. Mindenki siet, nincs idő semmire. Ezen a délutánon, miközben a gyerekek akár az FC Dunaföldvár összes játékosával játszhattak, találkozhattak, sőt, ők szolgáltak ki a büfében is, addig a felnőttek beszélgethettek egymással. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában