Krimi

2022.12.08. 01:13

Ez horror: kiásta, majd a padlásán rejtegette a holttestet a gyilkos

Az áldozatról a családja azt gondolta, elszökött otthonról. A baranyai rendőrök öt év után találták meg a holttestet.

Forrás: Shutterstock

Fotó: ArtOlympic

Egy öt évvel ezelőtt elkövetett gyilkosság felderítéséről tartott szerda délután sajtótájékoztatót a Baranyai Megyei Rendőr-főkapitányságon Harmati Béla bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes és Bátori Péter, a Bűnügyi Osztály osztályvezetője – írja a bama.hu.

A sajtótájékoztatón elmondták, hogy 2017. június 24-én egy férfi, Sz. Zoltán eltűnését jelentette be élettársa a rendőrségen, azzal, hogy a bostai otthonukban utoljára öt nappal korábban látta a férfit, akivel összeveszett. 

A rendőrség az eltűnés miatt körözést adott ki, széles körű adatgyűjtést folytatott, sőt a felderítésbe bekapcsolódott a Készenléti Rendőrség nyomozó irodája is, de a nyomozás akkor nem vezetett eredményre.

 

Idén december 5-én újabb adatok jutottak a rendőrség birtokába, ami révén felmerült a gyanú, hogy a férfit megölték.

 

– Az új információk folytán felmerült a gyanú, hogy Sz. Zoltán emberölés áldozata lett. F. Attila nyakon szúrta, és ennek következtében a férfi életét vesztette – közölték a sajtótájékoztatón.

Kiderült, hogy a meggyilkolt férfi holttestét gyilkosa a háza melletti garázs szerelőaknájában ásta el. Amikor a gyilkosnak az ingatlanjából ki kellett költöznie, a korábban elásott holttestet kiásta, és az emberi maradványokat egy fekete nejlonzsákba tette. Az új lakhelyén a zsákot a padláson rejtette el, amit a nyomozók szerda reggel, december 7-én megtaláltak.

F. Attila először a gyilkosságot tagadta, de amint a zsákot és benne az emberi maradványokat a padláson megtalálták a rendőrök, mindent beismert.

 

 

Címkék#gyilkosság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!