Bulvár-celeb

2023.01.31. 21:55

Kiderült melyik börtönben ül majd Lagzi Lajcsi

Elmondta, milyen lelkiállapotban készül a bevonulásra.

Forrás: Origo

Fotó: Csudai Sándor

A Bors úgy tudja, a kecskeméti börtönbe kell majd bevonulnia az áramlopásért három és fél évre ítélt Galambos Lajosnak, vagyis Lagzi Lajcsinak. Az intézményt a lap szerint "parkettásnak" hívják az elítéltek, vagyis nem a legkeményebb magyar börtönről van szó, de azért luxuskörülményekre így sem számíthat a zenész.

Lagzi Lajcsi várhatóan dolgozhat és zenélhet is a börtönben, bár a hivatalos behívóját még nem kapta meg. 

A napokban az egészségével is gond volt, a Borsnak pedig arról is beszélt, hogy milyen lelkiállapotban készül a börtönre – erről a szerdai lapszámban lehet olvasni.

Mint kiderült: z utóbbi idők lesújtó eseményei komoly hatást gyakoroltak a zenész fizikai és lelki állapotára.

– Egész életemben azt gondoltam, hogy mindent elviselek, de úgy érzem, hogy már belefáradtam a küzdelembe, és le akarom zárni az életemnek ezt a szakaszát. Ugyanis a közelmúlt történései a lelkemet és az egészségemet is komolyan megviselték. Természetesen vannak jobb és rosszabb pillanataim, de 

jelenleg egy idegösszeroppanás-közeli állapotban vagyok!

– nyilatkozta a Hot magazinnak

 

Hét harcos év telt el, és még mindig nincs vége az ügynek. Mindenképpen további jogorvoslatokat fogunk kezdeményezni, ugyanis azt gondolom, hogy van olyan körülmény, ami reménykeltő tud lenni 

- mondta Lagzi Lajcsi.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában