Óriás grillparti

2023.06.02. 20:13

Ismét felszáll a füst a Szalki-szigeten

Balla Tibor

Illusztráció.

Fotó: MW

Június 3-án, szombaton ismét felszáll a füst a Szalki-szigeten, a Parázs Varázs pikniken, ezen az óriásira nőtt grillpartin. A gasztro programok között 14–18-ig alapvetően mindenki magának sütögeti a pecsenyéjét. 
A színpadi programok a tervek szerint 10-től 13.30-ig: kalandtúra a Duna Dog szervezésében a kilátótól (felső-Duna-part). A megnyitót 13.45-kor tartják, majd 14 órakor elkezdődik a városi piknik a tűzgyújtással. 14-től 14.40-ig Sambrasil interaktív show-műsor, vagyis 4 szambatáncosnő és 4 dobos-capoeirás fiú fergeteges brazil show-ja következik. A produkció része a tánctanítás és a közös karneváli finálé is a vendégek közreműködésével. 14.40-től 16.10-ig a Dunaújváros Hangja tehetségkutató verseny résztvevői közül Rozner Éva, Bálint Imre és Kiss Barni lép fel. Az Anyák a Hordozásért Alapítvány (AHA) tornája 16.10-től 16.40-ig tart a színpad előtt, majd 17 óráig eredményhirdetések lesznek. Utána a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes veszi át a színpadot, hogy 19 órakor átadja azt a sztárvendégeknek, Korda Györgynek és Balázs Klárinak, akik egyórás élő koncertet adnak rajongóiknak. Egészen más műfaj jön a folytatásban 20.30-tól ugyanis a Halott pénz élő koncertjén tapsolhat a közönség. Levezetésként este 10-től éjfélig DJMatkovics pörgeti a lemezeket. 
A gyerekekre és a családokra is gondoltak, 13–19 óra között kortalan történeti játékok, öko-labirintus, vidámpark, smink és hajfonás sátor, arcfestés, csillámtetoválás, kézműves-foglalkozás, pónilovaglás szerepel a kínálatban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában