Már nincs fennakadás a közlekedésben sem

2023.06.07. 13:11

Megegyezés az iváncsai demonstráció után – frissítve

A közösségi médiában napilágot látott információk szerint - egy demonstráció miatt - erős torlódás volt az M6-os autópálya iváncsai iparterület melletti szakaszán a reggeli és délelőtti órákban, amely jelentős forgalmi fennakadást okozott nem csak az autópályán, hanem az arra bevezető és arról kivezető útszakaszokon is. Lapunk nem hivatalos információi szerint a demonstráció után a felek megegyeztek.

duol.hu

Fotó: Nagy Norbert

Iváncsa önkormányzata arról tájékoztatta társlapunk portálját, hogy szerda reggel valóban komoly fennakadást okozott a település közlekedésében is az iparterületre bevezető út lezárása. Hogy ez minek volt köszönhető, arra akkor sem az ipari területen épülő gyár illetékeseitől, sem pedig a rendőrségtől nem kaptunk információt. Nem hivatalos információink szerint azonban - amelyet az illetékesek megerősíteni, sem cáfolni nem akartak - az anyavállalat, az SK kifizette az alvállalkozójának és az is az övének a megrendelt szakipari munkákat, ám az "al-alvállalkozó" ezt már nem tette meg a munkatársainak. Arról értesült a duol.hu, hogy a felek megegyeztek abban, hogy az elkövetkező néhány napban kifizetik azokat, akik a fenti okok miatt nem kapták meg járandóságukat.

Társlapunk elérte a település polgármesterét, Molnár Tibort, aki arról tájékoztatta a feol.hu-t, hogy reggel 7 óra után értesítették őt a település déli részén lakók, hogy fennakadás tapasztalható a Kilencedi úton, illetve a Vörösmarty utcai buszfordulónál. Mivel a helyszínre érkezve a polgármester is ezt tapasztalta, így a rendőrség segítségét kérte, akik ekkor már tudtak a problémáról és még megkezdték annak megoldását is.

Információink szerint már nincs fennakadás a közlekedésben.

Lapunk hivatalos megkeresésére késő délután válaszolt a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata. Az alábbi tájékoztatást kaptuk: „A rendőrségre leghamarabb 2023. június 7-én 6 órakor érkezett lakossági bejelentés arról, hogy az iváncsai ipari park területére történő bejutást mintegy 300 fő, három gépjárművel akadályozza, amelynek következtében az ipari park területére vezető 6205-ös számú úton, valamint az M6-os autópálya 50-es kilométerénél forgalmi torlódás alakult ki. A helyszínre érkező rendőrök a közlekedés segítése, továbbá a forgalom zavartalanságának mielőbbi helyreállítása és biztosítása érdekében a gépjárműveket az autópályáról Adony, valamint Iváncsa településekre terelték, így lehetővé téve a forgalom folyamatos haladását, a közlekedési balesetek megelőzését.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában