Nemes cél

2024.03.25. 15:35

Jótékonysági liciten a vízilabdás relikviák, amivel Balog Lívia gyógykezelését segítik

Többször beszámoltunk már a dunaújvárosi kislány, Balog Lívia történetéről, akinél 2021 novemberében a gerincvelő gyulladását tükröző neurológiai szindrómát állapítottak meg, aminek következtében lebénult.

Gallai Péter

A DFVE együttese is megajándékozta Líviát

Fotó: Gallai Péter

Azóta a család, s Livi hatalmas erőfeszítéseket tesz, hogy állapota folyamatosan javuljon, s egyszer újra járni tudjon. A javulás szerencsére elkezdődött, apró lépésekkel haladnak előre, azonban a rehabilitáció komoly anyagi terhet jelent, ezért már több akció is indult Dunaújvárosban Lívia megsegítésére.

Mihók Attila is átadta a válogatott felajánlását
Fotó: Gallai Péter

A női vízilabda-válogatott, illetve a DFVE csapata is segíteni kívánja felajánlásaikkal a Móricz-iskola diákjának gyógykezelését és rehabilitációját. Ezeket Mihók Attila társ szövetségi kapitány és a DFVE csapata az uszodában személyesen adta át a kislánynak, akit édesapja kísért el. Akkor Balog Róbert azt mondta, a Livi Lépteiért Alapítvány Facebook-oldalán bocsátják árverésre a relikviákat, mindhárom tárgyat egyben.

Ez megtörtént, és március 31-én 19 óráig lehet az erről szóló posztnál kommentben licitálni, az összeg beírásával.

 Az árverés 20 ezer forintról indult, hétfőn 110 ezer forint volt már a legnagyobb ajánlat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában