Hiába várta az új bérlőt

2022.05.26. 07:20

Nem talált gazdára, így cukrászda sem lesz a Koronás park kiszolgálóépületéből

A hajdani vidámpark területén található a város egyik legnagyobb gyerekparadicsoma, a Koronás park, amely az évek alatt a családosok második otthonává nőtte ki magát. A területen lévő központi épület az elmúlt hetekben új bérlőre várt, sajnos hiába.

Kecskés Zoltán

Gyermekek, fiatalok kedvelt helye a park

Forrás: Nagy Norbert / FMH-archív

A Koronás park kiszolgálóépületének bérlése cukrászda üzemeltetése céljából tárgyban hirdetett a városgondnokság bérleti pályázatot, melynek határideje május 18-a délelőttjén lejárt. A szerződés tárgyát képezte a kiszolgálóépület egészének használata, beleértve az épülethez csatlakozó teraszt is. 
Bozai István városgondnok a tenderrel kapcsolatban nem tudott jó hírekkel szolgálni, ugyanakkor már vannak ötleteik a hasznosítással kapcsolatban.

– Sajnos eredménytelen lett a pályázat, nem jött érvényes pályázó, úgyhogy elkezdtünk más irányú hasznosításon gondolkodni. A pakliban az is benne van, hogy nem biztos, hogy kiadjuk, akár játszóház is lehet belőle, ugyanis a közösségi oldalon a szülők részéről ez az igény is felmerült. Végső döntés még nincs, igyekszünk körüljárni a következő időszakban a kérdéskört. A Koronás park természetesen jelenleg is zavartalanul üzemel, a szociális blokkok megvannak – nyilatkozta a Fejér Megyei Hírlap kérdésére Bozai István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában