Megrázó

2022.06.27. 21:18

Megszólalt a házomlás súlyosan sérült táncosának párja, szemtanú is mesélt a szörnyűségről

A romok alatt talált rá sérült szerelmére Babácsi Benjámin.

Súlyosan megsérült hétfőn a terézvárosi házomlásban a Budapesti Operettszínház egyik táncművésze, aki éppen munkahelyére tartott párjával.

A Tények megkeresésére a Budapesti Operettszínház megerősítette, hogy két munkatársukat szállították kórházba a szörnyű katasztrófa után.

A táncos- és szerelmespár férfi tagját, Babácsi Benjámint telefonon érte el a Tények szerkesztősége, megtörten nyilatkozott.

Sétáltunk át az utcán és egy nagyon nagy zajra lettünk figyelmesek. Azt hittük, hogy az építési területen konténerekbe szórják az építési törmeléket, de aztán felnézve láttuk, hogy az egész épület szakad le. Elkezdtünk szaladni, kézen fogva, de egy idő után sajnos elszakadtunk egymástól és aztán a porfelhőtől nem láttam. Kiabáltam, hogy Niki, Niki, de nem válaszolt, és csak utána találtam meg” – beszélt a szörnyűségről a táncos, aki könnyebben sérült meg.

Egy szemtanú is nyilatkozott. Az egyik szomszédos épületben élő nő, Forgács Marian egyebek között elmondta, hogy olyan rezonanciája volt a háznak, hogy folyamatosan mozgott, hullámzott, a téglák megmozdultak.

„Brutális volt megélni ezt. Sikoltozás, üvöltözés, láttam egy embert, aki zokogott, sírt. A párjára pont ráesett az összes tégla” – nyilatkozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!