Labdarúgás

2022.08.13. 09:00

Ismét egy nehéz meccs vár a AFC Csákvár csapatára

A Merkantil Bank Liga NB II. 3. fordulójában emberes összecsapás vár vasárnap 17.30-kor az AFC Csákvár csapatára a remekül rajtoló és eddig pontveszteség nélkül álló Soroksár SC otthonában.

Káldor András

Torvund Alexandertől (kék) gólokat várnak Csákváron

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Soroksár SC az előző idényben is markáns tagja volt az NB II. mezőnyének, bár saját pályáján sebezhetőbbnek bizonyult, mint idegenben. Ennek ellenére a két csapat novemberi, csákvári összecsapásán három találatot pakolt be Zelizi Patrik hálójába. Más lapra tartozik, hogy mindez már a ha­zaiak 4-1-es vezetése után történt. A soroksári visszavágón, közel három hónapja azonban nem talált utat a labda a hazai kapuba, míg Lovrencsics Balázs és Damir Redzic bevette Auer­bach Martin ketrecét (2-0). 
Tóth Balázs tökéletesen tisztában van azzal, hogy talán az új idény legnehezebb kilencven perce vár tanítványaira. 
– Láttuk a Soroksár mindkét mérkőzését, remek csapat. Játssza a futballt, s ha teret kap az előrejáték során, életveszélyes. Ezt múlt hétfőn a Diósgyőr idegenbeli legyőzésével is bizonyította. Van négy-öt olyan labdarúgója, akik ezen a szinten kiemelkedő teljesítményre képesek. Észnél kell lennünk, ha pontot, pontokat akarunk szerezni – mondta a szakember.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában