A fiatal nő nincs egyedül

2023.02.03. 17:30

Sokan jelentkeztek, akiket szintén zaklatott korábban a beteghordó

Korábban már beszámoltunk arról a megrázó esetről, amit Fruzsinának kellett átélni idén januárban a székesfehérvári kórházban.

Déri Brenda

Forrás: Pixabay

A fiatal nő egy vetélés utáni műtéten esett át, mert elvesztette magzatát. Ám sajnos nem csak ez volt a legszörnyűbb, ami a kórházban történt ott tartózkodása alatt. Néhány nap otthon lét után erőt gyűjtött magán és közösségi oldalán elmesélte, hogy a műtéten túl egy ott dolgozó beteghordó is zaklatta. Fruzsina, abban bízva, hogy történetével van, akiken segíthet mindent részletesen leírt. Arra azonban talán még ő sem számított, hogy jó néhány olyan ember jelentkezik, aki hasonlót tapasztalt kórházi tartózkodása idején és hamar kiderült, hogy ugyan azzal a beteghordóval.

– Rengeteget vívódtam, hogy megírjam-e a posztot vagy sem, mert az lebegett a szemem előtt, hogy ez nem maradhat következmény nélkül, illetve azokra a nőkre gondoltam, akiket zaklatott vagy zaklathat még a jövőben. Amikor olvastam a történeteket, tudtam, jól cselekedtem, hogy nem tartottam magamban a sajátomat. Egyetlen alkalommal sem adtam személyleírást a beteghordóról, csak akkor feleltem a külsejét érintő kérdésekre, amikor konkrétan rákérdeztek. Egyértelmű volt, hogy ugyan arról a személyről beszélünk.

Fruzsina továbbra is reméli, hogy jelentkeznek azok, akik korábban már átéltek hasonló atrocitásokat a beteghordóval kapcsolatban, mert az a célja, hogy a jövőben ne dolgozhasson ilyen területen, ahol kiszolgáltatott állapotú nőket hozhat kényelmetlen helyzetbe kéretlen közeledésével.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában