Frissen Fejérből

2023.02.07. 11:30

Miért érkezett futárral a rendőr Székesfehérváron? – A rendőrség válaszolt

Egy, az intézkedés miatt kényszerűségből megállított sofőr levideózta, amint a Köles utcában a rendőrök elfognak egy 49 éves szír és egy 26 éves spanyol-ecuadori állampolgárt.

Szanyi-Nagy Judit

A megérkezés pillanata

Forrás: thebrasil777

Az eset január 31-én 12 óra 30 perc körül történt, ekkortájt készült az a videó is, ami pár nap leforgása alatt teljesen meghódította az internetet. A felvétel készítője annak volt a szemtanúja, hogy az intézkedő rendőrökhöz egyszer csak az egyik futárszolgálat alkalmazottjának köszönhetően egy újabb kollégájuk is csatlakozik. A videón látható jelenettel kapcsolatban megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan megírták, az illegális migránsok közül volt, aki megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól és elfutott a helyszínről, azonban a felvételen is látható kollégájuk rögtön a nyomába eredt és hamarosan utolérte. 

"A videofelvételen az látható, amint kollégánkat, aki az intézkedés következtében eltávolodott a szolgálati gépjárműtől, az egyik közismert futárszolgálat alkalmazottja visszaviszi a szolgálati gépkocsihoz, ezzel is segítve a rendőrség munkáját, melyet ezúton is tisztelettel köszönünk neki!" – fogalmaztak közleményükben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában