Frissen Fejérből

2023.06.01. 16:00

Bedobták egy autó szélvédőjét a Tóvárosi lakónegyedben

Feltehetően május 31-én, éjjel történt, hogy valaki vagy valakik megrongáltak egy személygépjárművet Székesfehérváron a Tóvárosi lakónegyed egyik parkolójában.

Déri Brenda

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Egyelőre még nem tudni, hogy mi történt, ahogy azt sem, hogy szándékosan követték-e el a rongálást, de annyi biztos: bárki is tette hatalmas kárt okozott ezzel az autó tulajdonosának. 

Az esetet megosztották a közösségi médiában is, abban bízva hátha járt arra valaki és látott valamit, mert ugyan kamera van, de a károsult állítása szerint az autó éppen a kamera látószögének takarásában volt egy tábla miatt, így azzal sajnos nem mennek sokra. Mindenesetre a feljelentést megtették, amelynek megerősítése miatt megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik tájékoztatásukban elmondták, hogy valóban érkezett hozzájuk feljelentés arra irányulóan, hogy 2023. május 30-án 21 óra és május 31-án 6 óra közötti időben Székesfehérváron, a Tóvárosi lakóhegyed 19/a. szám előtt parkoltatott Ford típusú gépjármű szélvédőjét megrongálták. Az eset kapcsán ismeretlen személlyel szemben rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában