Kegyetlen

2022.05.24. 13:02

Egy kislányt és egy kisfiút is megerőszakolt egy 15 éves fiú Borsodban

Egy 15 éves fiú egy borsodi kistelepülésen lévő gondozási helyén megerőszakolta a vele együtt lakó 4 éves fiút és 6 éves lányt.

A fiú nevelőszülő házban élt egy borsodi kistelepülésen, ugyanezen gondozási helyen élt a 4 éves fiú és a 6 éves lány is. A fiú a délutáni alvásidőben bement a lány szobájába és megerőszakolta.

Néhány hét múlva a délelőtti órákban a 15 éves fiú átment a 4 éves kisfiú szobájába és őt is megerőszakolta, majd azt mondta neki, hogy a történtekről ne beszéljen senkinek. Megígérte, de másnap, amikor alváshoz készülődött, a nevelőszülője anyjának elmondta, mi történt vele – aki azt elmondta a nevelőszülőnek.

A nevelőszülő ezután kérdezte ki a gyereket. A szörnyűség még 2020-ban történt, az ügyészség most a büntetlen előéletű fiúval szemben próbaidőre felfüggesztett fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztés büntetést indítványozott pártfogó felügyelet egyidejű elrendelésével. És indítványozta a fiú bármely olyan foglalkozás gyakorlásától történő eltiltását, amelyben tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását végezné - írja a közlemény alapján a boon.hu.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!