Elfogatóparancs

2022.06.29. 11:53

Körözik a püspökladányi halálos baleset cserbenhagyóját – Frissítve!

A rendőrség egy 38 éves helyi lakost gyanúsít.

Forrás: Tóth Imre

Frissítés: a gyanúsítottak időközben elfogták.

Korábban írtuk:

Halálos baleset történt június 28-án, kedden dél körül a 4-es főúton Püspökladány közelében. Ahogy arról beszámoltunk, a helyszínen két motorkerékpáros és egy személyautó ütközött össze. A balesetben az egyik motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a másik motorost kórházba szállították. 

A Püspökladányi Rendőrkapitányság azóta körözési felhívást tett közzé a rendőrség hivatalos oldalán, amely szerint az egyenruhások a keddi tragédiával összefüggésben keresnek egy helyi lakost, egy 38 esztendős férfit. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye alapján a személyautó eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, ahol két motorkerékpárossal ütközött. 

A gépjármű vezetője segítségnyújtás nélkül, autóját hátrahagyva elhagyta a helyszínt.

A püspökladányi rendőrök azonosították a baleset feltételezett okozóját, akinek tartózkodási helye jelenleg nem ismert.

A hatóság várja a járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, illetve a jármű vezetőjének tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Püspökladányi Rendőrkapitányságon személyesen (Püspökladány, Baross utca 2. sz.), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában